Stichting de Buitenhof

Kleinschaligwonen in de Achterhoek

Toekomst

Het is onze wens om de opvang die wij 13 jaar geleden zijn begonnen, mee te laten groeien met de behoeftes van onze dochter voor de toekomst. Dit houdt in dat we de opvang willen uitbreiden met zinvolle dagbesteding en de mogelijkheid voor wonen met 24-uurs zorg. De boerderij zal door middel van een verbouwing, ruimte moeten gaan bieden aan 4 bewoners met een verstandelijke beperking.

Twee jaar geleden zijn wij al begonnen met de voorbereidingen en hebben een nieuwe stichting opgericht, voor dit kleinschalige wooninitiatief. De naam die wij deze stichting hebben gegeven is, stichting "de Buitenhof".

Het is de bedoeling dat er zowel op het erf als in de boerderij gewerkt kan worden. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor dagbesteding buiten de stichting om. De zorg wordt ingekocht bij een erkende zorgaanbieder.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.